Webinar Stap in Zero Emissie Stadslogistiek - Gelderland

03-06-2021

Begin

24-06-2021 om 16:00

Einde

24-06-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online

Donderdag 24 juni 2021 organiseren provincie Gelderland en Logistics Valley het webinar ‘Stap in Zero Emissie Stadslogistiek - Gelderland’. Diverse gasten praten deelnemers live bij over de komende veranderingen op het gebied van stadslogistiek.

Ze geven antwoord op vragen over subsidiemogelijkheden en delen hun ervaringen met stadslogistiek. Het webinar start om 16.00 uur en is gratis te volgen. 

Binnensteden klimaatneutraal

Nederlandse binnensteden moeten gezonder, groener en klimaatneutraal worden. Vanaf 2025 mogen bestelauto’s en vrachtauto’s met verbrandingsmotor diverse binnensteden niet meer in. Dat geldt ook voor onder andere Arnhem, Nijmegen, Ede en Apeldoorn. 

Wat betekent dit concreet voor ondernemers? Hoe bevoorraden ze hun winkel, als er alleen maar duurzaam vervoer mag komen? Hoe kunnen installateurs de cv-ketel bij een bewoner in de binnenstad repareren? Hoe laten horecaondernemers de brandblussers controleren? Welke subsidies zijn er beschikbaar? Zijn er  genoeg laadpalen in de toekomst? En welke andere hobbels zijn er nog? 

Meer informatie en aanmelden

 

Cookie-instellingen