Future of Charging Symposium

01-07-2021

Begin

14-10-2021 om 09:00

Einde

14-10-2021 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Wold Trade Center Rotterdam

Zero emissie is de toekomst. Elektrisch laden voor commercieel transport is de meest innovatieve en effectieve manier om dit doel te bereiken. Het Future of Charging Symposium 2021 biedt je de kans te leren van kennis en inzichten over elektrisch laden voor de logistiek.

Van beleidsmakers tot onderzoekers en bedrijven: iedereen is uitgenodigd om kennis te delen en elkaar concrete handvatten aan te reiken. Kom jij ook?

De logistieke sector staat voor een grote opgave: de omslag van fossiele brandstof naar elektrische energie. Alle vragen rondom deze transitie komen aan bod tijdens het symposium. Laden voor logistiek kent veel betrokken partijen. Ben jij bijvoorbeeld een beleidsmaker en werk je aan een laadvisie? Wil je als eigenaar van een commercieel wagenpark overstappen op elektrische energie? Of ben je op zoek naar de laatste innovaties op het gebied van elektrisch laden voor de logistiek? Kom dan naar the Future of Charging Symposium voor nieuwe kennis, concrete handvatten en ontmoet alle partijen uit de keten.

Bekijk hier het programma

Meer informatie en aanmelden

 

Cookie-instellingen