Kennissessie laden op de bouwplaats

13-02-2023

Begin

23-02-2023 om 14:00

Einde

23-02-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Social Impact Factory te Utrecht

Verzorgd door de Buyer Group Zero-Emissie Bouwmaterieel, geïnitieerd door PIANOo en Rijkswaterstaat.

De beschikbaarheid van laadinfra is een van de belangrijkste uitdagingen bij emissieloos bouwen op dit moment. Daarom vindt op 23 februari een themamiddag plaats voor marktpartijen en publieke opdrachtgevers met als centrale vraag: hoe succesvol om te gaan met laadinfra in aankomende infra-opgaven. 

Programma

Na een plenaire inleiding worden in parallelsessies de ervaringen uit recente koploperprojecten gedeeld. Sprekers uit de markt-, de opdrachtgevers- en de netbeheerdershoek zullen hun visie geven. De focus ligt op het aanbestedingsvraagstuk: wat is er nodig om dit succesvol op te nemen in de inkoopvraag en in de aanbieding?

Het programma in detail:

14.00 - 14.30  Opening en plenaire inleiding

  • Het proces van Zero-Emissie Inkopen door TwynstraGudde
  • Lancering vermogensvraagtool

14.30 - 17.00  Drie parallelsessies in drie deelgroepen:

  • Lessen van netbeheerders door ElaadNL en Gemeente Arnhem
  • Lessen van opdrachtgevers door ProRail en n.t.b.
  • Lessen van marktpartijen door Besix en WattHub

17..00 - 18.00  Borrel

Elke deelnemer kan elke deelsessie bijwonen. Hierbij is ruime gelegenheid voor vragen en gesprek.

Wil je erbij zijn? Zet dan 23 februari van 14.00-18.00 uur in je agenda en stuur een kort aanmeldingsbericht naar chantal.iesberts@rws.nl. De bijeenkomst vindt plaats bij de Social Impact Factory te Utrecht. Wees er snel bij! Er is plek voor maximaal 100 deelnemers, er zijn nog circa 30 plekken beschikbaar.

Deze dag wordt georganiseerd door de Buyer Group Zero-Emissie Bouwmaterieel, geïnitieerd door PIANOo en Rijkswaterstaat. De Buyer Group bestaat uit publieke opdrachtgevers en vertegenwoordigers van marktpartijen. De groep is gericht op delen van inzichten rondom de inkoop van Zero-Emissie Bouwmaterieel en het versnellen van de inzet ervan op een consistente manier, zodat de markt hierin kan investeren.

Cookie-instellingen