Uitnodiging informatiesessie Slim laden voor iedereen

19-06-2023

Begin

05-07-2023 om 13:00

Einde

05-07-2023 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

NH Utrecht: Jaarbeursplein 24, 3521 AR Utrecht

Op woensdag 5 juli vindt er in het NH Hotel te Utrecht van 13:00 tot 15:00 een informatiesessie plaats over het nationaal opschalingsprogramma voor Slim laden: ‘Slim laden voor iedereen’.

Begin dit jaar was de laatste informatiesessie over Slim laden voor iedereen. Sindsdien zijn er diverse ontwikkelingen geweest die we graag weer met iedereen willen delen. Voor een brede vertegenwoordiging is er in de afgelopen periode een kernteam Slim Laden voor Iedereen aan het werk gegaan bestaande uit: Olof van de Gaag (procesbegeleider), Robbert Monteban (IenW), Petra Meelker (IenW), Robert van Gent (gebruikers), Arne Richters (marktpartijen), Matthijs Kok (NAL-regio’s) en Frank Geerts (netbeheerders). Het kernteam praat je graag bij over de volgende ontwikkelingen:

  • Het aangepaste Memorandum van Overeenstemming SLVI
  • De handreiking netbewust laden
  • De vervolgstappen

Aanmelden en vragen

We zien er naar uit je persoonlijk te mogen ontmoeten en vragen je vóór 1 juli jouw aanwezigheid te bevestigen via het e-mailadres NAL-secretariaat@rvo.nl. Ook inhoudelijke opmerkingen, vragen en discussiepunten kunnen tot uiterlijk 1 juli via dit e-mailadres kenbaar gemaakt worden.

Cookie-instellingen