NAL Event 2024

12-02-2024

Begin

17-04-2024 om 12:00

Einde

17-04-2024 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Mariënhof, Amersfoort

Kom op woensdag 17 april naar Amersfoort om je NAL netwerk te treffen, kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en de nieuwste ontwikkelingen te horen. Sluit aan en laad je op!

Meld je hier aan

Nederland is één van de koplopers als het gaat om elektrisch vervoer en laadpunten. Toch zijn er veel uitdagingen: forse investeringen, beperkte netcapaciteit en onzeker overheidsbeleid. Partijen binnen de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) werken samen aan oplossingen.

Programma

Hoe is de NAL gegroeid sinds de start in 2019? Welke knelpunten zijn opgelost en welke uitdagingen komen er nog aan? Waar heeft de gebruiker behoefte aan? Welke verdienmodellen zijn voor marktpartijen interessant? Deze en andere onderwerpen komen aan bod, waarbij de focus ligt op de markt en de gebruiker.

Tijdens interactieve ‘oplaadsessies’ gaan we in gesprek over prijstransparantie, netcongestie, slim laden en logistieke laadinfrastructuur. Uiteraard is er tijdens de lunch en de borrel ruimte om te netwerken.

Voor wie

NAL-regio’s, gemeenten, overheden, kennisinstellingen, marktpartijen, energiebeheerders en brancheverenigingen zijn van harte welkom.

Aanmelden

We zien je graag op 17 april bij de Mariënhof!

Meld je hier aan

Cookie-instellingen