NAL stakeholderbijeenkomsten: schrijf je in en doe mee!

17-12-2020 3454 keer bekeken

Jaarlijks organiseert de Nationale Agenda Laadinfrastructuur bijeenkomsten voor alle stakeholders.

Deze zijn bedoeld om op de hoogte te blijven van elkaar, de markt en alle ontwikkelingen daarin en zijn toegankelijk voor ieder die interesse of belang heeft. Dit jaar vinden de bijeenkomsten digitaal plaats, waardoor ze wat korter zijn dan voorgaande bijeenkomsten. Desondanks vinden wij het belangrijk om het gesprek te blijven aangaan, al is het aangepast. We vragen u dan ook van tevoren en tijdens de bijeenkomsten om input, om ervoor te zorgen dat we een programma neerzetten waar u wat aan heeft.

We plannen 4 bijeenkomsten:

  • 21 januari 2021
  • 3 februari 2021
  • 4 maart 2021
  • 18 maart 2021

Direct inschrijven

Woensdag 3 februari 10:00-11:30

In de tweede stakeholderbijeenkomst komt de Startgids voor bedrijven over het laden van elektrische auto’s aan bod. Dit rapport gaat in op opties en aanbevelingen voor het aanleggen van laadinfrastructuur bij bedrijven, en bevat een stappenplan. Daarnaast horen we van de Gemeente Rotterdam over hun laadinfrastructuurstrategie.

Inschrijven voor deze stakeholderbijeenkomst

 

Donderdag 4 maart 12:30-13:30

Elektrisch rijden moet zo eenvoudig zijn als het laden van je mobiele telefoon. Gezien de grote groei van particuliere elektrische auto’s, zijn duidelijke en transparante prijzen een absolute voorwaarde. Hoe komen we daar? Ook vertelt Roland Ferwerda over de huidige stand van zaken.

Inschrijven voor deze stakeholderbijeenkomst

 

Donderdag 18 maart 12:30-13:30

In de laatste van deze serie van vier NAL stakeholderbijeenkomsten richten we ons op veiligheid, en dan specifiek het onlangs verschenen rapport van CE Delft. Hoe verhouden de risico’s van EV’s zich tot diesel of benzineauto’s? Wat doet de werkgroep Veiligheid? En een panel discussie om al uw vragen over veiligheid te beantwoorden.

Inschrijven voor deze stakeholderbijeenkomst

 

Cookie-instellingen