Opschalen project bedrijfsterreinen en logistiek

18-11-2021 1898 keer bekeken

Als gemeente en ondernemers op een bedrijventerrein samen inzetten op elektrisch rijden? MRA-Elektrisch is een uitvoeringsgroep gestart die u met advies op maat op weg helpt. Met dit multidisciplinaire team haalt u kennis in huis: van praktische vragen rond laad- en buffersystemen tot beleid.

Het omkatten van bedrijfsterreinen en distributiecentra van fossiel naar zero emissie vraagt om maatwerk, want ieder bedrijventerrein en iedere onderneming is weer anders. Soms vraagt de netcapaciteit aandacht of de mogelijkheden voor lokale elektriciteitsopwekking en -opslag. Vaak is er (deels publieke) laadinfrastructuur nodig. MRA-E initieert projecten om dit te realiseren.

MRA-Elektrisch brengt partijen samen en biedt ondersteuning
Samen met logistiek dienstverlener Deudekom en de gemeente Ouder-Amstel laat MRA-E al zien dat schone stadsdistributie kán. Een strategische locatie met een slim laadstation is hier de sleutel. Het laadstation bestaat uit een snellader, innovatief batterijenpakket en verschillende reguliere laadpunten. Het station is deze zomer feestelijk geopend en geldt als inspirerend voorbeeld: zo maakt publiek-private samenwerking elektrische stadsdistributie mogelijk.

Lees verder op www.mra-e.nl

Cookie-instellingen