Vraag een account aan en ontvang updates in je mailbox

Werk je aan de Nationale agenda Laadinfrastructuur? Dan zit je hier goed! Op deze website komt jouw netwerk samen. Je kan hier kennis en informatie verzamelen, delen en uitwisselen. Ook kan je in besloten groepen samenwerken.

Blijf op de hoogte

Als je een account hebt en bent ingelogd, kun je verschillende pagina's op deze website volgen. Zet de knop “Volgen” aan. Updates van deze pagina's verschijnen dan in je mailbox. Het belletje boven op elke pagina geeft jouw updates aan. Bekijk hier de handleiding over de werking van de website.

Heb je een account aangevraagd en ontvang je geen updates over nieuwsberichten of de kalender? Controleer dan even of de instellingen voor notificaties in je profiel staan aangevinkt. Hoe je dat doet lees je in de handleiding over de werking van de website.

Maak nu een account aan en profiteer van de kracht van dit netwerk!

 

Besloten groepen

Werk je bij een gemeente aan de laadinfrastructuur en wil je binnen je regio met andere gemeenten documenten, kennis en ervaringen delen? Dan kun je hiervoor de besloten groepen op de website van de Nationale Agenda Laadinfrastructuur gebruiken. De regio coördinator kan een besloten groep aanvragen bij Guido van Leeuwen, community manager. Hij richt de omgeving in in overleg met de regio coördinator en samen nodigen ze de deelnemers uit om lid te worden.
De pagina's in de community zijn alleen te bezoeken voor mensen werkzaam bij de FET en NAL partijen.

 

Cookie-instellingen